Brussel: Verkrijg de extra indexering voor 2020

Wenst u in 2020 te genieten van de bijkomende indexering voorzien door de regelgeving in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest?

Vergeet dan niet de start- en einddatums voor elk van uw werknemers in te voeren! Het is nog niet te laat!

Met het oog op de berekening van het aan u verschuldigde bedrag, is een nieuwe formaliteit vereist: in uw Brusselse Beveiligde Zone, het begin en, indien nodig, het einde van het contract invoeren van ELKE werknemer (al geregistreerd en nieuw) die diensten verleent in het kader van de Brusselse dienstencheques, evenals de hoofdzetel waaraan het verbonden is.

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Sodexo danken de bedrijven die de contracten van hun werknemers al hebben ingevoerd. Wij nodigen u echter nog eens uit om te controleren of alle contracten van uw werknemers zijn toegevoegd via de Beveiligde Zone. Vergeet niet om dit telkens voor ELKE nieuwe werknemer te doen, zodat uw gegevens altijd up-to-date blijven.
U kunt overigens ook dezelfde start- en einddatum invoeren voor contracten van één dag.

We blijven tot uw dienst voor alle bijkomende vragen.

Met vriendelijke groeten,

Het dienstencheques team