Nieuwe velden in uw Beveiligde Zone

Nieuwe velden zullen vanaf morgen beschikbaar zijn in uw Beveiligde Zone. U zal vanaf dan het begin en het einde van het contract van uw werknemers kunnen ingeven.

Deze velden dienen verplicht ingevuld te worden door elke onderneming die wenst te genieten van de bijkomende indexering in Brussel in 2020. Deze velden zijn slechts optioneel binnen het beheer van de Waalse en Vlaamse dienstencheques.

Indien u als erkende onderneming Brusselse prestaties beheert, nodigen wij u uit om in uw Beveiligde Zone het begin en (indien van toepassing) het einde van het contract van iedere werknemer (reeds geregistreerd en nieuw) in te geven die prestaties verricht in het kader van de Brusselse dienstencheques, alsook het kantoor (de vestigingseenheid) waar hij of zij is aangesloten.